Theater Compagnie Barrevoet maakt fysiek locatietheater en theatrale muziekproducties. De groep is sinds 1998 gevestigd op Terschelling en speelde acht verschillende voorstellingen op het Oerolfestival. 

Barrevoet realiseert voorstellingen, concerten, theaterwandelingen en projecten op maat, op bijzondere locaties en op festivals en evenementen in binnen- en buitenland. 

In de producties komen verschillende kunstdisciplines en muzikale of theatrale stijlvormen bij elkaar. Uitgangspunt bij alle activiteiten is de locatie waar gespeeld wordt, in combinatie met een sterk inhoudelijk thema.

Naast de uitvoerende werkzaamheden, heeft Barrevoet een eigen Jeugdtheateropleiding. Er worden theatercursussen en workshops georganiseerd voor kinderen en jongeren en thema-projecten opgezet voor basisscholen en het middelbaar onderwijs.

Judith Oost en Martin de Nooij vormen de artistieke kern van Barrevoet. Afhankelijk van de aard en omvang van de projecten, wordt er samengewerkt met gastspelers uit verschillende Europese landen. Barrevoet heeft een vast netwerk van theatermakers, acteurs, muzikanten, dansers, en beeldend kunstenaars, die aan de producties mee werken.