Judith Oost 

Judith volgde een theateropleiding aan de Kleine Academie te Brussel en deed een aanvullende opleiding bij het Russische danstheatergezelschap Derevo. Ook studeerde zij gedurende een jaar cello aan het Conservatorium te Maastricht bij Alexander Petrasj. In 1998 was zij medeoprichter van Theater Compagnie Barrevoet, waar zij nog steeds als artistiek leider en theatermaker aan verbonden is. 

Sinds enkele jaren geeft Judith haar cellostudie een vervolg d.m.v. cellolessen bij Ran Varon (hoofdvakdocent Conservatorium te Utrecht), het volgen van muziektheoretische vakken aan de Schumann Akademie en het spelen van optredens en concerten op kleine schaal.

Martin de Nooij 

Martin volgde een theateropleiding aan de Kleine Academie in Brussel. Daarnaast nam hij deel aan projecten van de Europese theaterschool (Italië), o.a. bij Warner van Wely (Warner en Consorten/Dogtroep) en Walter Ybema (Odin Theatret).

Ook volgde hij diverse workshops bij Anton Adasinsky (Derevo).

In 1998 was hij medeoprichter van Stichting Compagnie Barrevoet, waarbij hij een groot aantal voorstellingen en projecten initieerde en speelde. Daarnaast is hij samen met Judith Oost sinds 1998 artistiek leider van de groep. 

Naast zijn werkzaamheden voor Compagnie Barrevoet werkt hij als freelance acteur, regisseur, docent, technicus en evenementenbouwer (o.a. bij Eventcare).

 

Simon Bouma

Simon studeerde orgel bij Jos van der Kooy aan het conservatorium te Alkmaar.

Daarnaast studeerde hij kerkmuziek en improvisatie en de bijvakken piano, zang en koordirectie. Zijn veelzijdigheid als musicus past hij toe in zijn beroepspraktijk. 

Hij is vaste organist van het Medisch Centrum Leeuwarden, verzorgt concerten en kerkdiensten, heeft diverse cantorijen en koren onder zijn leiding en is werkzaam als docent, pedagoog en begeleider. Simon werkt regelmatig samen met fluitiste Anke van Straalen. Sinds 2018 vormt hij een duo met Judith Oost, in de combinatie cello en orgel.


Voor boekingen, speeldata en informatie:

Stichting Compagnie Barrevoet
tel. +31(0)6 - 50 28 67 23
e-mail: cie.barrevoet@gmail.com